2022 Yılının En Trend Mobilya Renkleri

2022 yılının beraberinde getirdiği değişim sadece mobilya modellerini kapsamıyor. Aynı zamanda mobilya renkleri de trendlere uyum sağladı. Eğer 2022 yılında bizi nasıl evlerin karşılayacağını merak ediyorsanız terapi kavramına odaklanın. Çünkü yeni trendler kapsamında evlerde artık rahatlatan, dinlendiren renkler tercih ediliyor. Bir anlamda terapi yapan evlerde yaşamaya hazır olun da diyebiliriz.

Özellikle kent hayatının kaosundan ve koşturmacasından yorulduktan sonra eve geldiğinizde kendinizi bambaşka ve huzurlu bir ortamda bulmak istiyorsanız siz de bu trendin temsilcilerinden biri olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece evinizin dekorasyonunda kullandığınız renkleri yenilemek olacak. Yemek masasından koltuklara, perdelerden halılara kadar büyük bir değişim içerisine girmenize gerek yok. Sadece dekorasyonda küçük farklılıklar yaparak da evinize hakim olan ana renkleri değiştirebilirsiniz.

Pastel ve Yumuşak Renklere Geçiş Dönemi Başladı!

Bundan kısa bir süre öncesine kadar iddialı renkler tercih edilirken günümüzde, 2022 trendleri kapsamında pastel tonlara yönelme başladı. Yumuşak ve huzur veren renk tonları çok daha fazla ilgi görüyor. Yılın trend renklerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız sizlere gri ve adaçayı yeşili yanıtını verebiliriz. Her iki renk de evinizde size adeta terapi uygulayacak. Son derece yumuşak ve huzur veren renk tonları olması nedeniyle 2022 trendlerinin bu iki rengi beraberinde getirdiğini söyleyebiliriz.

Grinin adaçayı yeşili ile muhteşem bir uyum yakalaması da dikkatlerden kaçmıyor. Uyumlu renkleri yönelmek isteyenler için evlerde zahmetsiz bir şıklık ve huzur yakalamak çok kolay oluyor. Gri ya da adaçayı yeşilini hangi renkler ile kombinler eceliniz konusunda sıkıntıya girmeniz de gerekmez. İki rengi bir arada kullanın ve böylelikle konforlu bir yaşam alanı atmosferi yakalayın.

İnsanlarda da artık doğallık arayışı çok daha ciddi boyutlara ulaştı. Yaşam alanlarını olabildiğince doğal eşyalarla ya da doğal bir görünüm ile buluşturmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle trendler de insanların bu arayışlarından etkileniyor ve dolayısıyla ortaya terapi odaklı dekorasyon stilleri ve renkler çıkıyor. Mobilyalarda da gri rengin hakim olmasını sağlayarak siz de bu trendi yaşam alanlarınız ile buluşturabilirsiniz.